Kniha Hygiena potravin pro středně pokročilé

Kód: HF2/1
od 320 Kč od 320 Kč včetně DPH

Zvolte variantu

Školicí publikace je překladem anglického originálu z vydavatelství Highfield, které je předním výrobcem školicích materiálů pro potravinářství. Je vhodná pro opakovaná školení pracovníků v potravinářství, logistice a cateringu a zejména školení mistrů a předních dělníků, u nichž se předpokládá ponechání knihy každému proškolenému pracovníkovi pro další využití. To umožňuje cenově výhodné balení po 10 ks (40% sleva oproti nákupu jednotlivých kusů)! (Cena 320 Kč/ks, při nákupu 10ks 190 Kč/ks).

Detailní informace

Počet kusů: 1
Skladem (15 ks) | HF2/1
320 Kč
320 Kč včetně DPH
Počet kusů: 10
Skladem (6 ks) | HF2/10
1 900 Kč
1 900 Kč včetně DPH

Detailní popis produktu

Kniha má celkem 130 stran a je bohatě ilustrovaná a doplněna mnoha fotografiemi. Oblast hygieny potravin je v ní vysvětlena v následujících kapitolách:

1. Úvod do bezpečnosti potravin

2. Mikrobiologie

3. Kontaminace potravin a její prevence

4. Nákazy a otravy z potravin

5. Osobní hygiena

6. Skladování potravin, řízení teploty

7. Kažení potravin a způsoby konzervace

8. Uspořádání a vybavení potravinářských provozů

9. Čištění a dezinfekce

10. Kontrola škůdců

11. Řízení, dozor

12. Legislativní požadavky týkající se potravin

Slovník pojmů

Rejstřík 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola