Kniha IFS Food: Příručka pro úspěšné posouzení (česky)
Kód: 59Detailní popis produktu
Kniha je určena především pro výrobce potravin, kteří se připravují na certifikaci podle normy IFS Food, nebo certifikát již mají a čeká je audit podle nové verze normy IFS Food 7, podle které se bude auditovat od léta 2021.
Kniha je komentovaným zněním normy. Vysvětluje jednotlivé požadavky normy a podává praktický návod na jejich aplikaci. Na velkém množství příkladů z reálných auditů poskytuje informace o tom, jaké odchylky a neshody jsou vůči požadavkům normy v praxi vystavovány.
Kniha je zpracována podle verze 7 a byla technicky revidována manažerkou normy IFS Food z IFS Management GmbH pro zajištění správnosti.
Autor: Miroslav Šuška, cca 260 stran.
Kniha vznikla s podporou společností QSL s.r.o., TÜV SÜD Czech s.r.o. a ADERA s.r.o.